Hirdetés

Letölthető Vista és Office 2007



|

Történelmében először a Microsoft letölthető formában is elérhetővé teszi a vásárlóknak új szoftvereit.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban és Kanadában a dobozos és előretelepített változatok mellett letölthető formában is hozzájuthatnak a vásárlók a Microsoft Marketplace olnline áruházban a legújabb szoftverekhez. Az onnan beszerezhető változat és a dobozos között semmilyen különbség nincs, még az áruk is azonos. A letöltött állományok a lemezes változathoz hasonlóan a Vista összes verzióját tartalmazzák, ezért akik első körben megelégszenek egy olcsóbb, kisebb tudású példánnyal, ám a későbbiekben fejleszteni szeretnének, azok ezt egyszerűen megtehetik. Az Anytime Upgrade használatával be kell szereznünk a kívánt verzióhoz egy kulcsot (kiegészítő licenc), amit aztán csak ki kell cserélni a meglévővel, így újratelepítés nélkül megúszható az egész procedúra.

A Microsoft elképzelései szerint elsősorban azok fognak élni a lehetőséggel, akik jelenleg XP-t használnak és új gép beszerzése nélkül szeretnének áttérni az új rendszerre. Az előrejelzések szerint egyébként új számítógéppel együtt fogják eladni a legtöbb Vistát, amelynek eladásai jelenleg jobban alakulnak a szoftveróriás várakozásainál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.