Hirdetés

Letölti a videókat az androidos Opera Mini



|

Új funkciókkal bővült a frissített Opera Mini böngésző androidos kiadása.

Hirdetés

Új funkciókkal bővült az Androidra írt Opera Mini böngésző, amely már elérhető és letölthető. 

Hirdetés

Az egyik új funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a webről a készülékekre videókat töltsenek le. Természetesen nem az volt a cél, hogy a YouTube tartalmait lehessen villámgyorsan lementeni, így aki erre gondolt elsőként, annak csalódnia kell. 

A megfelelő oldalakon azonban a videó lejátszásakor lehetőség van azt lementeni a készülék belső tárhelyére vagy a memóriakártyájára. 

Mivel az Opera Miniről van szó, ezért nem nehéz kitalálni, hogy a funkció takarékossági okokat szolgál. Ugyan a videó letöltése fogyaszt adatot, de utána nem kell többé betölteni, hiszen ott lesz a készüléken. Nagyon kényelmes extra is egyben, bár a YouTube-bal értelemszerűen nem kompatibilis. 

Az Opera Mini mostani frissítése azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók kitűzzék a leggyakrabban látogatott oldalaikat könyvjelzőként a főképernyőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.