Hirdetés

Létrejött az AppStore első számú riválisa



|

Összeolvadt a Cydia és a Rock Your Phone.

Hirdetés

Az Apple iOS-t futtató eszközeire hivatalosan kizárólag az AppStore-ból lehet szoftvereket telepíteni - erre jelent megoldást a jailbreak néven elhíresült folyamat, amely segítségével az iPhone-okat, iPod Touch-okat, és iPadeket meg lehet szabadítani a „láncaiktól".

 

Apple iPod
Apple iPod

 


A művelet után a legtöbben a Cydia nevű szoftvert telepítik fel, amelyből rengeteg az Apple által elutasított szoftver érhető el, ingyenesek és fizetősek egyaránt. Körülbelül másfél éve megjelent a Rock Your Phone nevű alternatívája is, amely ugyan kellemesen funkciódús volt, mégsem tett szert akkora népszerűségre.


Ez most már lényegtelen is, ugyanis a Cydia mögött álló SaurikIT nevű vállalat felvásárolta korábbi riválisát, ezzel a lépéssel pedig létrejött az AppStore legnagyobb riválisa. A Rock Your Phone ügyfelei természetesen nem veszítik el az eddig megvásárolt szoftvereik felhasználási jogát, csupán a Cydia kliensét kell elindítaniuk a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.