Hirdetés

Linkkel is lehet majd csatlakozni a Skype chatekbe



|

Nem kell majd feltétlenül felhasználói fiókkal rendelkezni a csevegéshez.

Hirdetés

A Skype évek óta kiváló szöveges, hang- és videochatelést kínál, ráadásul jó ideje már webböngészőkön keresztül is elérhető. A Microsoft tulajdonában lévő vállalat most újabb a szolgáltatás használatát hátráltató tényezőt kíván kiiktatni: hamarosan egy linket küldte is beinvitálhatunk majd másokat a beszélgetésekbe.

Hirdetés


Az ilyen módon meghívott személyeknek nem kell Skype felhasználói fiókkal rendelkezniük, csupán egy modern webböngészőre van szükségük. Hang- és videochat esetében sajnos muszáj lesz telepíteniük egy bővítményt, ezzel a követelménnyel szeretne minél előbb leszámolni a Skype fejlesztői csapata.


A linkes invitáció a mai napon elsőként az Egyesült Államok és Egyesült Királyság területén élő felhasználók számára vált elérhető, de heteken belül világszerte a Skype összes felhasználója számára élesedik majd.


(Forrás: Neowin, Skype)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.