Lomtár-optimalizálás



|

A Lomtár optimalizálásával értékes lemezterületet takaríthatunk meg.

Kattintsunk az egér jobb gombjával a Lomtáron, és a felbukkanó menüből válasszuk ki a Tulajdonságok menüpontot. Az állományok törlése előtt megjelenő figyelemztetőüzenet kikapcsolásához vegyük ki a pipát a Törlési jóváhagyás megjelenítése felirat elől.

 

lomtar1.gif

 

Alapértelmezés szerint a Lomtár minden lemezünk 10 százalékát foglalja le magának, egy nagyméretű partíció esetében ez azonban túl sok lehet. Az egyes partíciókra azonban külön-külön is konfigurálható: ehhez váltsunk át Lemezmeghajtók egymástól független beállítása lehetőségre.

 

lomtar2.gif
 

 

A panel tetején a fülekre kattintva válasszuk ki a kívánt partíciót. A lemezterület méretének függvényében csökkentsük a lefoglalt területet 1-3 százalék körülire. Ha az adott lemezen nem akarjuk használni a lomtárat, tegyünk pipát a Törölt fájlok ne kerüljenek át a Lomtárba felirat mellé.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.