Hirdetés

Lufthansa: online beszállókártya



|

Kattints, nyomtass! Rugalmasság és gyorsaság a földön.

Hirdetés

Ennek feltételei: a már megváltott elektronikus jegy, internet-elérés, valamint egy normál, kereskedelmi forgalomban kapható nyomtató. A többi elektronikus szolgáltatáshoz hasonlóan a beszállókártyák elkészítése is gyerekjáték: a www.lufthansa.com oldalon az utasfelvételt követően, egy automatikusan megnyíló új ablakban megjelenik az online beszállókártya, amely aztán egy kattintással kinyomtatható. A kinyomtatott beszállókártyán valamennyi, a repüléshez szükséges információ megtalálható, úgy mint az utas neve, a repülőjárat száma, valamint egy két dimenziós vonalkód, amelynek célja az azonosításon túl, a vámmentes zónába történő belépés jogosultságának ellenőrizhetősége.

Azok az utasok, akik online beszállókártyával rendelkeznek, és csak kézi poggyásszal utaznak, közvetlenül tovább mehetnek a biztonsági ellenőrzéshez, megspórolva a jegykezelésnél lévő sorban állást. A nagyobb poggyásszal utazóknak pedig a legtöbb Lufthansa állomáson külön csomag-feladó pult áll rendelkezésükre.

Az elektronikus utasfelvétel és beszállókártya-nyomtatás valamennyi aznap induló, továbbá este hat órától minden másnap felszálló járatra lehetséges.


Az elektronikus beszállókártyák kezdetben a Frankfurt, München, Hamburg, Düsseldorf, Stuttgart, Berlin, Köln és Hannover között közlekedő járatokon elérhetőek, ám jövő évtől a szolgáltatás további nemzetközi járatok bevonásával bővül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.