Hirdetés

Ma debütál az Office 2013



|

Az új Office ma startol el, és most először időszakos formában is előfizethető lesz.

Hirdetés

Tegnap az Office csapata hivatalosan is megerősítette, hogy az új Office 2013 ma, január 29-én debütál az értékesítési csatornákon. A bemutatóra New Yorkban, a Bryant Parkban kerül sor. A Microsoft a programcsomag RTM változatát már tavaly október 11-én kiadta. Azóta az MSDN és a Technet előfizetői is hozzáférhettek, többek között. 

A redmondiak néhány hónapja már beszélnek róla, hogy a Microsoft tervei szerint az idei első negyedévben válik teljesen elérhetővé az Office 2013. Azt is tudni már, hogy többek között milyen változatokban lesz elérhető a csomag. Az egyik az Office 365 Home Premium nevet kapta, amely kicsit talán megtévesztő.

A Home Premium változat egy letölthető verzió, amely helyileg telepíthető elemeit tartalmazza az Office 2013-nak. Ezekért cserébe havi vagy éves "kölcsönzési" díjat kell fizetni, és összesen öt PC-re lesz lehetőség feltelepíteni a kapott alkalmazásokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.