Hirdetés

Mac-es szoftverek majdnem ingyen



|

800 dollár helyett 50 nem sok 10 minőségi alkalmazásért.

Hirdetés

Bizony a Mac OS alatt futó szoftverek piaca sem kicsi, ráadásul az Apple felhasználók átlagban jóval tőkeerősebbek a PC rajongóknál. Ezért gyakran nem olcsók ezek a termékek, ha fel szeretnénk pakolni, akkor érdemes kihasználni az éppen futó csomag akciókat. Érdemes most megnézni a Maclegion.com akcióját, mely már csak 6 napig tart.

 

 

A tíz elemű szoftvercsomagot most ha nem is ingyen, de töredék áron kaphatjuk meg. A listában munkaidő számlázó, 3D animáció tervező, személyi pénzügyi szoftver, HDR képszerkesztő, speciális jegyzettömb, garázspiac, leltárprogram is megtalálható. További részleteket a macworld.hu cikkéből tudhatnak meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.