Hirdetés

MacBookokra megy a Night Shift



|

Az Apple végre elhozza a Macekre és a MacBookokra is az éjszakai módot.

Hirdetés

A számítógép-képernyők világos kék és fehér ragyogását gyakran tekintik az álmatlanság egyik okának. Késő este laptopot vagy okostelefont használva felborulhat a szervezet természetes ritmusa, az alvással együtt. 

Hirdetés

Az Apple iPhone-ja egy ideje már igyekszik ezt megelőzni a Night Shift funkcióval, ami narancssárga árnyalat felé viszi a képernyőt az éjszakai órákban. 

A Night Shift most azonban végre Macekre és MacBookokra is megérkezik. A MacRumors arról számolt be, hogy a funkció bekerült a macOS egyik bétájába - ez pedig arra utal, hogy a jövőben mindenkihez eljut. 

Nem az Apple találta fel persze ezt a funkciót - az F.lux nevű alkalmazás például már nagyon régen létezik, pont ugyanerre jó, és igazából az Apple még törölte is iOS-ről, amikor kiadta a Night Shiftet. 

A szoftver jelenleg is elérhető macOS-re - színérzékeny munkáknál pedig könnyen kikapcsolható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.