Hirdetés

MAGIX Xtreme Photo&Graphic Designer



|

Egy csomagban minden a fotók rendbehozatalára, szórakoztató projektek és hasznos kiadványok készítésére.

Hirdetés

Olcsó és nem túl nagy rendszerigényű szoftverrel lesz gazdagabb rendszerünk a telepítés után. Tematizált menüből választhatjuk ki a sokféle lehetőség valamelyikét, legyen szó fotók rendbe hozásáról, különleges és kreatív hatásokról, alkalmi kiadványok vagy webes grafikai elemek szerkesztéséről.

 

MagixDesign.jpg

 

A MAGIX Photo Designer 7 segítségével nagyon egyszerű kezelőfelületen hozhatjuk rendbe fotóinkat, olyan alapvető fogások állnak rendelkezésünkre, mint az expozíció optimalizálása, színkorrekció, körbevágás, vörös szem eltüntetése ecsettel és hasonló alapvető és hasznos fogások. Automatikus színkorrekciót is kérhetünk, amely a legtöbbször elég jól működik. Képeinket rendbe hozva kreatív projektekhez, kollázsokhoz, albumokhoz használhatjuk fel azokat. Kinyomtathatjuk őket, CD-re, DVD-re archiválhatjuk, vagy feltölthetjük a MAGIX internetes fotóalbumába.

 

Kiadványkészítési feladatokhoz a Graphic Designert indítja a menü, amely sok típusfeladat (hírlevél, meghívó) megoldását sablonnal támogatja, ugyanakkor egy komplett, precíz vektorgrafikai tervezőprogram, szinte a CorelDRAW kistestvére. Még weblap-navigációs elemeket és weboldalra szánt térképeket is tervezhetünk.

 

A MAGIX webes szolgáltatásainak palettáját is integrálták az indítómenübe (fotóalbum, blog, dokumentummegosztás). A legtöbb szolgáltatás ingyen kipróbálható, vagy korlátozott tárterülettel használható.

 

 

Adatok

  • MAGIX Xtreme Photo Designer 7 fotóretusáláshoz és -optimalizáláshoz
  • MAGIX Xtreme Graphic Designer grafikák és kiadványok szerkesztéséhez
  • MAGIX Photo Manager fotórendszerező
  • MAGIX Music Manager 2007 zenelejátszó és -rendszerező
  • MAGIX online szolgáltatások
  • Az import-export fájlformátumok (például CorelDRAW) széles körű támogatása
  • Vista alatti működés
  • Forgalmazó: seven m Kft.
  • Ár: 11 990 Ft

 

 

Értékelés

Előny: komplett, olcsó, gyorsan használható megoldás, lehetőséget ad precíz kreatív munkára is

Hátrány: nyomdai színkezelésre nem alkalmas

Teljesítmény: 91

Szolgáltatás: 91

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.