Hirdetés

Magyar cégek a magyar felsőoktatásért



|

Hirdetés

A rendezvényt többek között a BalaBit Kft és a VirusBuster Kft. is szponzorálta.

„Évek óta elkötelezetten támogatjuk az oktatási szférát, különböző kedvezményekkel, akciókkal, de számos oktatási intézmény rendezvényeit, versenyeit szponzoráltuk már eddig is, és terveink szerint ez a jövőben is kiemelt területe lesz stratégiánknak” – mondta el Bozsó Julianna, a VirusBuster Kft. ügyvezetője. „A mai diákokból lesznek a jövő szakemberei, ezért tartjuk kiemelten fontosnak az oktatás támogatását. Tapasztalataink alapján a magyar cégek akkor lehetnek versenyképesek az EU-ban, ha innovatív, speciális tudást igénylő területeken lépnek piacra, ezek a területek azonban nagy szaktudást igényelnek. Szükség van tehát kreatív, lelkes szakember utánpótlásra.

A 24 órás programozói verseny kiválóan alkalmas arra, hogy cégek és diákok egymásra találjanak, akár egy gyakornoki program erejéig, akár hosszabb távra. Több éve működő gyakornoki programunk lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy még munkába állásuk előtt megismerkedjenek különböző szakterületekkel, és a gyakornoki idő letelte után cégünknél helyezkedjenek el. Már több kolléga érkezett hozzánk ezen program keretében, nagyon kedvezőek a tapasztalataink, így a jövőben is örömmel várjuk a tehetséges, fejlődni kívánó, műszaki végzettségű hallgatók jelentkezését ” – emelte ki az ügyvezető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.