Hirdetés

Magyar samsungra magyar appot!



|

Segít az appMIX főzésnél, borválasztáskor, vagy ha épp jól jönne a közelben egy illemhely.

Hirdetés

Vezető pozícióját igyekszik erősíteni a Samsung egy új, helyi adatbázisokból dolgozó alkalmazáscsomaggal. Az appMIX október közepétől indul kezdetben 11 alkalmazással és természetesen csak Samsung telefonok tulajdonosai számára lesz elérhető. Az új okostelefonokon gyárilag telepítve lesz majd, ugyanakkor a csomag használatához nem feltétlenül kell majd új készüléket választani, letölthető lesz a már megvásárolt modellekre is.

 

A széles körben ismert Port.hu eddig is rendelkezett mobil és okostévé alkalmazásokkal. Az appMIX csomagba egy speciális, kiállításkeresésre szakosodott mobil alkalmazást készítenek, mely országos adatbázisból gazdálkodik majd térképes támogatással és külön kérhetünk listát a hamarosan nyíló vagy záró tárlatokról.

 

Október végétől lesz elérhető az MTVA TV/rádió videotár alkalmazása, aktuális és archív tartalmakkal és hírekkel. Családi oldalról a Kincs gyermekprogram ajánló színesíti a paletttát, ezzel követhetők a rendszeres és egyedi események is és rendelkezik értesítés funkcióval is. A gyerekek és szüleik örülhetnek a Mesekönyv appnak, ami négy gazdagon és egyedileg illusztrált esti mesét ingyen kínál majd (Hófehérke, Holle Anyó, A három kismalac, A sün és a nyúl).

 

Persze nem csak kultúra van a világon. A VinCE közép-európai bormagazin alkalmazása a segít italt választani termővidék vagy épp ár alapján is, kínál borlexikont és fesztiválnaptárat is. Ugyanebből a műhelyből kerül ki a VinCEgasztro alkalmazás is, mely receptajánlásokkal hivatott segíteni, nem csak leírásokkal, de komplett bevásárlólisták összeállításával is. Kiránduláson, utazáson jöhet jól a Pocket Guide for Samsung, a virtuális idegenvezető minden magyar városban ingyenesen kalauzolja a Samsung felhasználókat és 5 euró erejéig külföldön is használható. A Tudatos Fotózás interaktív oktatóprogram segíthet abban, hogy kezdő fotósok is jobb képeket készíthessenek. A Fashion Issue magyarországi boltlistával és összetett keresővel siet a divatőrültek segítségére.

 

A hétköznapok árnyékosabb oldalát célozza a Légszennyezettség alkalmazás, mely a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium adatbázisára támaszkodva segít megítélni, hogy vajon odakint élhető körülmények állnak-e fenn. A mindennapi élet legprózaibb kérdéseire minden bizonnyal a Budapesti Illemhelykereső révén tudunk majd választ kapni, mely fotós adatbázissal taglalja, hogy hol is könnyíthetnénk magunkon és ez nem ingyenes helyek esetében mibe is fog kerülni nekünk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.