Hirdetés

Magyar siker az Office Világbajnokságon

|

Magyar egyetemista végzett a harmadik helyen az idei Microsoft Office Specialist Világbajnokság Excel 2013 kategóriában Dallasban.

Hirdetés

Idén augusztusban már 14. alkalommal került megrendezésre a Microsoft Office Specialist World Championship, amely 2015-ben több mint 600,000 résztvevőt mozgatott meg világszerte, hogy demonstrálják az Office termékekben való jártasságukat. A verseny utolsó, dallasi fordulójába 145 diák jutott be 47 ország képviseletében, ahol a versenyzők egy egyedi, projekt-orientált tesztben bizonyíthatták az Excelben való profizmusukat. E versenyszámban sikeresen szerepeltünk, hiszen egy 21 éves magyar egyetemista, Tomasics Balázs, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója az előkelő harmadik helyezést érte el saját kategóriájában. Az eredmény értékét növeli, hogy Balázs az egyetlen európai, aki valamely Office termékkategóriában az első három között végzett.

Hirdetés


"Különleges lehetőségként és hatalmas élményként éltem meg, hogy egyedüli magyarként vehettem részt a döntő fordulóban, Dallasban; részvételem lehetővé tételéért és a támogatásért külön köszönet illeti meg a Training360-at. Nem is gondoltam volna, hogy adódik majd egyszer egy hasonló lehetőség, ahol ilyen formában tudom kamatoztatni exceles ismereteimet" - mondta Balázs a verseny után, aki kiemelkedő Excel tudását az SAP Magyarország gyakornokaként napi szinten, éles üzleti környezetben is eredményesen bizonyítja.A diákok számára meghirdetett versennyel egy időben rendezték meg Dallasban a Certiport partnerek éves konferenciáját, a Global Partner Summitot, ahol minden évben elismerik a kiemelkedő teljesítményt nyújtó partnereket. A Tomasics Balázs felkészülését és a dallasi versenyen való részvételét támogattó Training360 marketingkampánya harmadik helyezést ért el a "Building Foundations for Success" kategóriában."A világbajnokságon való részvétel és az ott elért helyezés világviszonylatban is a legjobbak közé emelte ezeket a fiatalokat, bizonyosak vagyunk benne, hogy tudásukat kiválóan tudják majd kamatoztatni a munkaerőpiacon bárhol a világban. A bajnokok egy olyan szűk elit klub tagjaivá váltak, akik bizonyítottan tudják, hogyan lehet hatékonyan használni az Excel nyújtotta összes lehetőséget a különböző feladatok megoldásakor"- nyilatkozta Kovács Zoltán, a Training360 üzletfejlesztési igazgatója.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.