Hirdetés

Magyarul is megjelent a NOD32 v3.0!



|

Végre megjelent a NOD32 v3.0 és az ESET Smart Security magyar verziója.

Hirdetés

Lapunk olvasói eddig is ingyenesen használhatták e két népszerű biztonsági program havi kódmegújítást igénylő angol nyelvű teljes verzióját. Jó hír az angolul nem értő felhasználóknak, hogy immár hivatalosan is elérhető mindkét biztonsági szoftver teljesen magyarított változata.

 

A régebbi, 2.7-es NOD32 felhasználóinak érdemes most áttérniük a 3-as verzióra, amely az újabb Windowsokon gyorsabb működést és nagyobb biztonságot nyújt elődjénél. A Windows 9x szériát használóknak sajnos ragaszkodniuk kell a 2.x-es termékvonalhoz, ezekre a régi Windowsokra sajnos már nem telepíthetők a legújabb ESET termékek.

 

Az ESET Smart Security (ESS) is elérhető már magyarul, amely akár csak az új NOD32, Windows Vistán – 32 és 64 bitesen – is működőképes. Az ESS túllépve a NOD32 vírus- és kémprogramvédelmén hatékony, kifelé való szűrésre is beállítható tűzfallal és spamszűrővel erősíti meg gépünk védelmét.

 

Az új magyar verziók sajnos még nem lesznek rajta lapunk áprilisi számának lemezmellékletén, de az újságban található PC World-kódokkal rendelkező olvasóink letölthetik azokat a NOD32 magyar honlapjáról, ehhez csak a PC World-kóddal történő havi regisztrálásukkor kapott felhasználói nevüket és jelszavukat kell megadni a letöltési oldalon. Az új magyar változatok a meglévő beállítások megtartásával telepíthetők rá a régebbiekre.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.