Hirdetés

MailStore Home 2.5



|

Elektronikus levelezésünk biztonságba helyezésére alkalmas ez az ingyenes alkalmazás.

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos biztonsági mentéseket készíteni pótolhatatlan adatainkról, mint amilyeneket például elektronikus levelezésünk tartalmaz.

 

mailstore_.png


A MailStore Home segítségével biztonságba helyezhetjük leveleinket. Legnagyobb előnye, hogy többféle alkalmazással is képes együttműködni, és egy mentés akár több levelezőprogram adatait is tartalmazhatja. Az alkalmazás az Outlook, a Windows Mail, az Outlook Express, a Thunderbird, az Exchange levelezőprogramok adatállományai mellett POP-, illetve IMAP-postafiókokról is képes magába szippantani az üzeneteket. Modern kezelőfelületén keresztül az általa elkészített mentések szabadon tallózhatók, emellett akár (összetett) kereséseket is indíthatunk innen. Akár egyetlen kattintással CD-re írhatjuk archívumunkat, vagy kimenthetjük a kijelölt leveleket .EML formátumban. Érdemes még kiemelni, hogy az elmentett leveleket MIME-kompatibilis formátumban tárolja, így az eredeti üzenet megfelelő programokkal a MailStore Home hiányában is tökéletesen visszaállítható.


 

Adatok

  • Fejlesztő: Deepinvent Software Gmbh
  • Teljes levelezés lementése és visszatöltése
  • Keresés és böngészés a mentett levelek közt
  • Outlook, Windows Mail, Outlook Express, Thunderbird és Exchange támogatása, POP3 és IMAP szerverek kezelése
  • CD-írás
  • Vista alatti működés
  • Ingyenes

 

Értékelés

Előny: szép felület, beépített CD-író, több alkalmazást támogat

Hátrány: automatizált mentéseket nem tud készíteni

Teljesítmény: 85

Szolgáltatás: 80

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.