Hirdetés

Majdnem kész a Windows 7-es Internet Explorer 11



|

Magyar nyelven is elérhető a böngésző kiadás előtti utolsó előzetese.

Hirdetés

Ugyan az Internet Explorer – versenytársaival azonos módon – továbbra sem tökéletes böngésző, ám a 9-es főverziótól kezdve minden szempontból hatalmas fejlődésen ment keresztül, amelybe beleértendő a sebesség, a szabványokkal való kompatibilitás, továbbá a biztonság is. A Microsoft munkatársai a jövőben sem kívánnak hátradőlni, amelyet a Windows 8.1 publikus előzetesének kiadásában bemutatkozott Internet Explorer 11-gyel be is bizonyítottak.

Hirdetés


Szerencsére a Windows 7-et preferálók sem maradnak ki a jóból, ugyanis a legújabb Internet Explorer valamikor a közeljövőben a régebbi operációs rendszeren is elérhetővé fog válni. A szélesebb körű tesztelése érdekében a vállalat tegnap kiadta a platformra tervezett utolsó publikus előzetesét.


A Microsoft állítása szerint a WebGL-t is támogató böngésző Windows 7-en 30 százalékkal gyorsabb a riválisoknál, JavaScript-feldolgozás szempontjából pedig 9 százalékkal tempósabb az elődjénél. Az előzetes verziót tesztelni kívánók ide kattintva tölthetik le a szoftvert, természetesen kizárólag saját felelősségre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.