Hirdetés

Május elejéig ingyenes PC-re a Dead Space



|

Imázsán javítandó az EA mostantól rendszeresen ingyen játékokat fog osztogatni.

Hirdetés

Az utóbbi években az Electronic Arts játékkiadó megítélése határozottan nem volt rózsás, hiszen a rivális Activisionhöz hasonlóan a játékosok egyre nagyobb táborának kezdett elege lenni a futószalagon gyártott játéksorozataiból, a kiadott játékainak egyes esetekben félkész állapotával, továbbá a szoftverekhez drágán beszerezhető extra tartalmak és in-app vásárlások miatt.
 

Hirdetés


Az EA már jó ideje próbál javítani az imázsán, részben talán ennek hatására idén nem sikerült zsinórban a harmadik alkalommal is bezsebelnie a Consumerist „Amerika legrosszabb vállalata” díját. A vállalat most remek módot talált barátkozási folyamat felturbózására: az „On the House” promóciója keretében rendszeresen ingyen játékokat fog osztogatni, természetesen az akció keretében beszerzett címeket véglegesen megtarthatják a játékosok.


A május 8-ig elérhető első játék a 2008-ban kiadott Dead Space akció-horror, az egyébként 9,99 euróért árult játék beszerzéséhez csak be kell jelentkezni az Origin szolgáltatás kliensprogramjába vagy webes felületére, majd be kell rakni a kosárba. A „vásárlás” végrehajtásakor nem szükséges megadni a bankkártya adatait, viszont a játék futtatásához feltétlenül szükséges az Origin kliensprogram telepítése. 


(Forrás: PC Gamer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.