Hirdetés

Már 10 gigabájtos fájlt is kezel a OneDrive



|

A Microsoft felhős tárhelye újra frissült, már 10 gigabájtos fájlt is kezel.

Hirdetés

Frissítette a OneDrive felhőszolgáltatását a Microsoft. Az online tárhely már a 10 gigabájtos fájlokat is képes kezelni, a windowsos és a maces asztali alkalmazásokon, a mobilklienseken és a weben keresztül egyaránt. A korábbi korlátozás fájlonként 2 gigabájtos maximum volt, míg a rivális Dropbox egy ideje már 10 gigabájtos maximumot adott meg, a Google Drive üzleti előfizetői pedig 5 terabájtig nyújtózhatnak fájlonként. 

Hirdetés

A OneDrive egy ideje a kezdeti 7 gigabájtos kapacitás helyett minden felhasználó számára 15 gigabájt tárhelyet biztosít ingyen, amit az automatikus fotófeltöltésekkel tovább lehet növelni. A Microsoft a frissítések között pluszban gyorsabb szinkronizációt is ígér. Lehetőség van továbbá a Windows 7 és a Windows 8 Intézőjéből a jobb gombos menün keresztül megosztani a fájlokat, illetve a webes felületre már egész mappák is feltölthetőek lesznek. 

Az újításokat a napokban teszi elérhetővé a Microsoft, a tervek szerint néhány héten belül mindegyik frissítés életbe lép a világon mindenhol. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.