Hirdetés

Már a Snapdragon 617-et is támogatja a Windows 10 Continuum



|

A funkcióval külső kijelzőhöz lehet kapcsolni az okostelefont, amiből majdnem PC lesz.

Hirdetés

A Windows 10 Continuum funkciója azt teszi lehetővé, hogy egy Windows 10-et futtató okostelefont külső kijelzőhöz csatlakoztassunk, majd ezen keresztül használhassuk az alkalmazásokat. 

Hirdetés

A Microsoft anno tisztázta, hogy ehhez erős készülék kell, így eddig csak a Snapdragon 808-as és Snapdragon 810-es processzorok játszottak a játékban. 

A redmondiak most frissítették a támogatott eszközök listáját, ebből pedig kiderült, hogy már a Snapdragon 617-es chipek is ki tudják használni a funkciót. 

Természetesen az effajta középkategóriás lapkák már jóval erősebbek a néhány évvel ezelőtti csúcsprocesszoroknál. A Snapdragon 617 például nyolc ARM Cortex-A53-as magot használ 1,5 GHz-es órajelen, Adreno 405 grafikus vezérléssel. 

A Continuumhoz egy mobilnak 2 GB RAM-ra, 16 GB tárhelyre, 1280 x 720-as felbontásra is szüksége van. A legjobb, ha USB-C is van rajta, de ez nem feltétel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.