Hirdetés

Már a Viberrel is lehet pucérkodni



|

Megérkezett a Viber Wink, ami a Snapchat közvetlen riválisa.

Hirdetés

A Viber jelenleg az egyik legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás világszinten. Bár a Facebook Messenger vagy a WhatsApp nyomába még nem ér, meglepő, hogy rövid idő alatt milyen népszerű lett. 

Hirdetés

A fejlesztők úgy gondolták, itt az ideje egy remek kiegészítőnek: a neve Viber Wink lett. A Viber Wink gyakorlatilag a Snapchat közvetlen riválisa. 

Az app lehetővé teszi képek és rövid, maximum 10 másodperces videók készítését, majd megosztását a viberes ismerősökkel. 

A lényeg az, hogy a tartalmakat a címzett csupán néhány másodpercig láthatja (netes intim ismerkedéshez sokak kedvenc funkciója ez). Ezt mi állíthatjuk be előre, 1, 3, 7 és 10 másodperces feltételekkel. 

Ezután a tartalom lejár, a címzett pedig többé nem tekintheti meg. Android és iOS rendszerekre egyaránt ingyenesen tölthető az alkalmazás, a megosztott tartalom pedig a normál viberes beszélgetésekben jelenik meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.