Hirdetés

Már alkalmazások is vehetőek a Steamen



|

Teljes értékű programbolttá vált a Valve kereskedése.

Hirdetés

Hosszas pletykaáradat után augusztus elején a legnagyobb online játékboltot üzemeltető Valve bejelentette, hogy nemsokára felhasználói alkalmazások is elérhetőek lesznek a Steam kínálatában, ám az eredetileg betervezett szeptember 5-i indulás elmaradt, helyette csak mától kezdve kaphatóak a nem játék kategóriába tartozó szoftverek.


Sajnos a halasztás ellenére nem sikeredett túl erősre a rajt, hiszen az ingyenes Valve Filmmaker eszközön felül jelenleg csupán hat darab alkalmazás érhető el a boltból: ebből négy grafikával és játékfejlesztéssel kapcsolatos, míg a maradék kettő a 3DMark 11 és 3DMark Vantage tesztprogramok.


Megemlítendő még, hogy a GameMaker Studio alkalmazás teljes körű Steam integrációval rendelkezik, így különféle „mérföldkövek” elérésekor (például a Beállítások panel megnyitásakor, vagy a tizedik fordítási hiba esetén) achievementeket kapnak a felhasználók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.