Hirdetés

Már az Adobe Lightroom is előfizethető



|

A Creative Cloud előfizetői mától ingyenesen letölthetik a Lightroom legfrissebb verzióját.

Hirdetés

A havonta körülbelül 11 500 forintért előfizethető Creative Cloud egy újabb alkalmazással gazdagodott. A szolgáltatás felhasználói ugyanis teljesen ingyenesen használhatják a Lightroom fotószerkesztő szoftvert, ami segíti az amatőr és a profi fényképészeket a képek gyors importálásában, kezelésében, javításában és publikálásában.

 

 

Persze az előfizetésben továbbra is benne foglaltatik a teljes Adobe Creative Suite 6 csomag, a Touch mobil alkalmazásokkal való valós idejű szinkronizáció, a 20 GB tárhely, az Adobe Muse és például a Business Catalyst szolgáltatása. Azaz egyre inkább megéri előfizetni a havidíjas megoldásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.