Hirdetés

Már az androidos Chrome-ban is átélheted a virtuális valóságot



|

A WebVR-élményekhez mindössze egy Daydream-képes okostelefonra van szükség.

Hirdetés

A Google Daydream platformja lehetővé teszi, hogy az újabb okostelefonokat belehelyezzük a Daydream View headsetbe, majd a virtuális valóságban fogyasszuk tovább a tartalmakat. 

Hirdetés

Mostantól azonban nem kell ehhez külön appot telepíteni. Az androidos Chrome böngésző új verziója már támogatja a WebVR-t a Daydreamen, vagyis elegendő egy webes VR appot felkeresni. 

Lehet például 360 fokban videót streamelni a Withinnel, virtuális sétákat tenni a Matterporttal vagy kipróbálni a Bear 71-et. A Sketchfab és a WebVR Lab is ilyen élményt kínál. 

A Google WebVR-támogatása mellett érdekes a Mozilla VR is, amely a Firefox böngészőbe vinné a VR-t. Ez az olcsóbb Google Cardboarddal is kompatibilis - de a Chrome WebVR-támogatása is hamarosan kibővül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.