Hirdetés

Már az LG-nek is van felhője



|

Magyarországon is elindult az LG felhő-alapú tárhelye, az LG Cloud.

Hirdetés

Az LG felhő-alapú tárhelyszolgáltatása tavaly már elindult, akkor azonban csak néhány országban volt elérhető. Most újabb területeken lett hozzáférhető az LG Cloud, köztük Magyarországon is. Az LG, hogy megkülönböztesse magát a piacon, a tévékre koncentrál: az LG okostévék képesek streamelni a felhőbe mentett tartalmakat. 

A megoldást több platformról is lehet használni. A gyártó okostelevíziói mellett weben keresztül (hu.lgecloud.com), PC-s kliensprogrammal és androidos appal is hozzáférhetünk az LG Cloudhoz, amely egyébként maximum 5 gigabájt tárhelyet ad a felhasználóinak. 

A videók formátumát és felbontását intelligensen átalakító LG Cloud rendelkezik továbbá egy N-Screen funkcióval, aminek köszönhetően a lejátszás helyét menti a rendszer, ezért amit tévén elkezdtünk, okostelefonról nézhetünk végig. Az extrákat a beépített diavetítőt és az automatikus képfeltöltés (telefonról) zárják. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.