Hirdetés

Már az Outlookból is használható a Skype



|

Világszerte mindenki számára elérhetővé vált a funkcionalitás.

Hirdetés

Körülbelül fél évvel ezelőtt a Microsoft bejelentette, hogy megfeszített tempóban dolgozik a Outlook.com levelezőszolgáltatásának Skype csevegőplatformmal való kibővítésén, röviddel később pedig az egyesült államokbeli felhasználók már tesztelhették is a lehetőséget.
 

Hirdetés


A redmondiak munkája meghozta a gyümölcsét, ugyanis a mai naptól kezdve elméletileg már az összes Outlook felhasználó számára elérhető a böngészős Skype, viszont a használatba vétele előtt sajnos telepíteni kell egy Chrome, Firefox, Internet Explorer és Safari böngészőket támogató beépülőt; egyelőre nem sikerült kizárólag szabványos webes technológiákkal megoldani az integrációt.


A beépülő telepítése és Skype rendszerrel való kapcsolat létrehozása után az Outlook felhasználók a postafiókjukba való belépést követően szöveges és videós formában egyaránt cseveghetnek az ismerőseikkel.


(Forrás: ZDNet, Skype)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.