Hirdetés

Már élőben is kommentálhatóak a megosztott képeink



|

Az ukrán Live.pics.io speciális diavetítést tesz lehetővé.

Hirdetés

A nyaralásos képeink és a bulifotók diavetítésekor akkor igazi a hangulat, ha a vendégek ott helyben hallhatják a megjegyzéseinket a látottakkal kapcsolatban. Amikor már a Facebookon vagy más közösségi oldalon osztjuk meg a képeket, az élő kommentár varázsa elvész. A TopTechPhoto névre keresztelt ukrán startup a Live.pics.io segítségével igyekszik online is lehetővé tenni a közös képnézegetést

Hirdetés

A szolgáltatás lényege, hogy a megosztott képek mellé valós időben fűzhetünk megjegyzéseket. Ehhez csupán a böngészőn keresztül kell feltölteni a kiválasztott fotókat, a Live.pics.io pedig egy webcímet generál, amit minden embernek elküldhetünk, akivel szeretnénk megosztani a képeket. Amikor ők a linket megnyitják, a fotók mellett a hangunkat is hallják. 

A Live.pics.io nem csak JPEG, de NEF, CR2 és DNG formátumokat is támogat, aminek leginkább a fotósok örülhetnek. A szolgáltatás jelenleg csak Firefox és Chrome böngészőkkel kompatibilis, ráadásul a diavetítés minden résztvevőjének ugyanolyan böngészőt kell használnia. A következő hetekben érkező WebRTC-frissítések az utóbbi problémát szerencsére megoldják majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.