Hirdetés

Már hordozható az Office 2013 licenc



|

A kritikák hatására átvihetővé vált másik PC-re a szoftvercsomag.

Hirdetés

Körülbelül egy hónappal ezelőtt hatalmas vihart kavart, hogy az Office 2013 a licencszerződése alapján az előző verziókkal ellentétben nem volt átvihető másik számítógépre, az irodai programcsomag az első aktiválása után „hozzáragadt” a számítógéphez, így a dobozos szoftver lényegében egy OEM Windows módjára viselkedett.


Az EU által a böngészőválasztós botrány miatt 561 millióra eurós büntetés megfizetésére kötelezett Microsoft természetesen hangsúlyozta, hogy az évente 99 dollárért bérelhető Office 365-öt akár 5 számítógépen is lehet használni, ám ez nem tompította a negatív kritikák élét.


Szerencsére a felzúdulásnak ezúttal lett némi haszna, ugyanis a Microsoft tegnap bejelentette az Office 2013 licencszerződésének azonnali hatállyal történő módosítását, amely lehetővé teszi, hogy 90 naponként át lehessen telepíteni másik számítógépre az irodai csomagot. A körülbelül három hónapos limit csak akkor kerülhető meg, ha hardverhiba miatt kényszerül a felhasználó másik PC használatára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.