Hirdetés

Már időutazást is kínál a Google Street View



|

A legújabb mellett a régebbi utcanézetes fotók is elérhetőek.

Hirdetés

A Google Maps szolgáltatás Street View lehetőségével feltehetően szinte már mindenki eltöltött pár kellemes órát, hiszen az nem csak az ismeretlen helyek meglátogatására való felkészülésben segíthet, de szimpla szórakozásból is megtekinthetőek vele messzi és elérhetetlen tájak.

Hirdetés


A keresőcég mai bejelentése alapján hamarosan még több mókát kínál majd a szolgáltatás, ugyanis a többször is fotózott helyek esetében váltogatni lehet majd a különféle időben készült fotók közt, azaz amolyan időutazás jelleggel megnézhetőek az eltelt évek alatt végbement változások.


A jelek szerint az újdonság egyelőre csak szolgáltatás számítógépen használható változatában lesz elérhető, hírünk írásakor a magyar nyelvű kiadásban még nem lett aktiválva a lehetőség.


(Forrás: 9to5Google, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.