Hirdetés

Már iOS-re is elérhető az Ingress



|

A Google kiterjesztett valóságjátéka az almás platform meghódítására készül.

Hirdetés

Tavaly decemberben több mint egy évnyi bétatesztelést követően elstartolt a Google egyik legnagyobb szabású projektje, amely játéktérré varázsolja az egész világot.

Hirdetés

Most egy újabb mérföldkőhöz érkezett az Ingress, mely a mai nappal az Apple készülékeire is hivatalosan elérhetővé vált. Az új platformról érkező "ügynökök" üdvözlésére rögtön egy 65 világváros érintő eseménysorozatot indított a keresőóriás. A hazánkban is rendkívüli népszerűségnek örvendő játék lényege igazából a területfoglalás, melyet a világtérképen megjelenő, általában valamilyen látványossághoz (például szobor és épületek) kapcsolódó portálok elfoglalásával valósíthatnak meg a gamerek. Az Ingress iOS-es változata természetesen semmiben nem különbözik az Androidos verziótól, sőt az iPhone-t használók a droidosok között már lassan 2 éve folyó harcba kapcsolódhatnak be újoncként.

 

A Google kiterjesztett valóságot használó játékát eddig 4 millióan töltötték le, a fejlesztők pedig bíznak benne, hogy az iOS-es applikáció is hasonló sikereket ér majd el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.