Hirdetés

Már készül a Windows 8.1 harmadik frissítése



|

Egyszerre jöhet ingyenes és fizetős formában a Microsoft csomagja.

Hirdetés

A Windows 8.1 első nagy frissítésén már túl vagyunk. Azt is tudjuk, hogy a tervek szerint augusztus 12-én mindenki számára elérhetővé válik a második ilyen. Most viszont egy kósza tweetnek hála kiderült, hogy a Microsoft tulajdonképpen már a harmadik nagy frissítésen is elkezdett dolgozni. Ezt a csomagot már korábban is emlegették, mint a Windows 9 előfutárát. A 2015 elejére ígért frissítést viszont még egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen ki is adja a Microsoft. 

Hirdetés

A Microsoft egy ideje állítólag azon gondolkozik, hogyan tegye ingyenessé a Windows 9-et (vélhetően az Apple és az OS X mintáját követnék ezzel a lépéssel). Amennyiben így tesznek, akkor vélhetően Windows 8.1-ről és Windows 7-ről lehetne frissíteni az új rendszerre. 

Vannak olyan feltevések is, amelyek alapján a Windows 8.1 harmadik frissítése sok újdonságot tartalmazna, cserébe ingyenes és fizetős verziója egyaránt lenne. Aki az ingyeneset választaná, annak külön kellene fizetnie a Windows 9-ért, míg aki kifizeti a frissítést, az ajándékba kapja a Windows 9-et. A 8.1-es rendszer harmadik frissítése mindenesetre januárban vagy februárban érkezhet meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.