Hirdetés

Már készül az Internet Explorer 10



|

Árulkodó nyomokat rejtettek az IE9-be - már készül az Internet Explorer 10, amely előretelepítve érkezik majd a Windows 8-ban.

Hirdetés

Nincs egy hete, hogy megérkezett az Internet Explorer 9 végleges kiadása, azonban máris arról számolhatunk be, hogy minden jel szerint a Microsoft már az utódon, az Internet Explorer 10-en dolgozik. Ha ez nem lenne elég, akkor a legfrissebb pletykák arról szólnak, hogy a Windows 8-ban már előretelepítve lesz megtalálható az IE10.

 

Az Internet Explorer 9 rendszerfájljait megvizsgálva nagyon érdekes felfedezés tehető. Az egyik ilyen fájlt elemezve egy titkos, nem elérhető párbeszédablakra bukkanunk, amely a mellékelt képen is látható üzenetet közli, mely szerint az IE10 elérhető, mint frissítés.

 

 

 

 

A Microsoft nyilván nem véletlen helyezte el ezt a párbeszédablakot a 9-es verzióban - vélhetően már megkezdték a fejlesztési munkálatokat az utódon, ez a bizonyos párbeszédablak pedig akkor élesedik majd, amikor az IE10-et kiadják. Mindez megerősíteni látszik azokat a pletykákat, amelyek szerint a Windows 8 már az Internet Explorer 10-zel érkezik majd.

 

Ha Ön is szeretné ellenőrizni az említett rejtett párbeszédablakot, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el a Resource Hacker nevű alkalmazást, majd nyissa meg a "%windir%/System32/hu-HU/ieframe.dll.mui" fájlt.

A %windir% minden esetben az Ön Windows-könyvtárát jelenti. Amennyiben más nyelvű Windows-t használ, a fenti címben a hu-HU részt ennek megfelelően helyettesítse (például en-US).

2. A megnyitást követően navigáljon a Dialog mappára, azon belül pedig az 54528-as mappára. Kattintson ennek a tartalmára, és az Ön képernyőjén is felugrik a fenti párbeszédablak képe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.