Hirdetés

Már kiszivárgott a Windows 8.1 frissítése



|

Április 8-ra várjuk, de már kiszivárgott a Windows 8.1 nagy frissítése.

Hirdetés

Hivatalosan április 8-ra, a Windows XP nyugdíjazásának a dátumára várjuk a Windows 8.1 nagy frissítését. Ennek ellenére a rendszer ráncfelvarrott verziója már az elmúlt napokban beszerezhető volt, egy kis trükközés segítségével. 

Hirdetés

A frissítéshez az egyik út a Registry szerkesztgetése, ezt azonban a legtöbben nem ajánlják. Elvileg bizonyos javítások telepítését követően már telepíthető és engedélyezhető lenne a Windows 8.1 összes nagy újdonsága. A másik mód közvetlen linkek használata lehet. 

A Windows 8.1 nagy frissítése jobbgombos, tartalomérzékeny menükkel újít, képes letűzni a Modern UI-s appokat a Tálcára, illetve keresődobozt és kikapcsológombot tesz a Kezdőképernyőre. Az újítások célja, hogy az egeret és billentyűzetet használók is kényelmesebben kezelhessék az eddig főként érintésre optimalizált környezetet. 

Ezzel párhuzamosan a rendszer hardverigényei is csökkennek, így a jövőben a gyártók egészen minimalista PC-ken is futtathatják a Windows 8.1-et - ehhez talán még kedvezményt is kapnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.