Hirdetés

Már magyarul is elérhető a Prezi



|

Az ötödik születésnapját ünneplő Prezi online prezentációs rendszerének magyar nyelvű kiadásával is szeretné segíteni a hazai vállalkozásokat.

Hirdetés

Hazánk egyik legismertebb startupja, a Barack Obama amerikai elnök legújabb oktatási programjában is komoly szerepet vállaló Prezi április 16-án ünnepli ötödik születésnapját. A cég, amely ma már több mint mint 40 millió felhasználóval dicsekedhet, azzal ünnepel, hogy magyarul is elérhetővé teszi népszerű, a személyi számítógépek mellett már iPaden és iPhone-on is használható, felhőalapú prezentációs rendszerét.

„A Prezi egy Magyarországról indult világsiker, amelyet ma már tényleg a világ minden részén
ismernek és használnak” – hangsúlyozta Árvai Péter vezérigazgató. – Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar gyökeret most azzal erősítjük, hogy a Prezi magyarul is elérhető, így már tényleg
mindenki előtt ott a lehetőség, hogy jobb és sikeresebb előadó legyen.”

Hirdetés

Azok közül a kisebb-nagyobb cégek közül, amelyek – mint például a marketinggel, értékesítéssel, pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozások – gyakran tartanak prezentációkat, egyre többen választják a Prezit a Power Pointtal szemben. „A prezivel sokkal jobban és érthetőbben el tudom magyarázni a gazdaság bonyolult összefüggéseit – mondta Jaksity György, a Concorde Értképapír Zrt elnök-társalapítója. – Egyszerre tudom bemutatni a nagy rendszereket és azok apró részleteit is.”

A Prezi a szöveges magyarázatok, unalmas diagramok helyett a „vizuális történetmesélésre” épít: lehetővé teszi, hogy az előadások felkeltsék a hallgatóság figyelmét és mondanivalójuk könnyebben megragadjon a fejekben. „Mi az eladáshoz értünk. És azt vettük észre, hogy a Prezivel sokkal élvezetesebben, jobban strukturáltan tudjuk előadni a gondolatainkat, azaz sokkal hatékonyabban tudjuk eladni saját magunkat” – hangsúlyozta Hevesi Nóra, a Tesco-Globál Áruházak vállalati kapcsolatokért felelős igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.