Hirdetés

Már megint ez a diszlájk…



|

Egyesek már a Facebook Messengerben is adhatnak reakciókat az üzenetekre - akár diszlájkot is.

Hirdetés

A Facebook Messenger felhasználói hamarosan reakciókkal (különféle emojikkal) értékelhetik az egyedi üzeneteket. A funkciót ugyanis már teszteli a Facebook egyes, véletlenszerűen kiválasztott emberekkel. 

Hirdetés

Az újítás azonban több, mint amit a Facebook jelenleg az idővonalán kínál. A meglévő öt érzelem mellett két továbbit is ki lehet ezúttal fejezni. Van ugyanis lájk és diszlájk gomb. 

A diszlájk gomb új, és olyan dolog, ami az idővonalon továbbra sem elérhető. Állítólag ezt a funkciót szeretnék megkapni a legtöbben a Messengerben. A Facebook jelenleg inkább egy nemleges válaszként kezeli az emojit, ha például valaki kér valamit - nem az a cél, hogy erős nem tetszést fejezzünk ki vele. 

Mivel egyelőre tesztfázisban tart az újítás, nem mindenki próbálhatja ki a diszlájkot az üzenetküldőben. 

Az idővonalon 2015. októberében bevezetett reakciók eddig 300 milliárd választ generált, mindezt egyetlen év mérési időszaka alatt. A reakciók több mint felét az Imádom tette ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.