Hirdetés

Már megint nagyon bénázik a Windows 10 frissítése



|

A Microsoft harmadik frissítése is képes gondokat okozni egyes gépeken.

Hirdetés

A Microsoft néhány napja kiadta a Windows 10 harmadik összevont frissítését, azonban az első kettő után ezzel is probléma van, és bizonyos felhasználók gépein nem tud települni, hanem folyamatos újraindulásokat okoz. 

Hirdetés

A redmondiak hivatalosan még nem ismerték el a problémát, így azt sem tudni, hogy mennyire kiterjedt. Azonban nyilvánvaló, hogy az összevont frissítések bizonyos gépeken megnehezítik a Windows 10 naprakészen tartását. 

A KB3081438 sokaknál elkezdi a frissítést, majd 75 százaléknál megáll egy hibaüzenettel, és némi várakozás után visszaállítja az előző állapotot.

A PC ezután újraindul, de a telepítés ismét kezdődik előről - az eredmény pedig ugyanaz. 

Sajnos egyelőre nincs egyértelmű és működő megoldás a hibajelenségre. Remélhetőleg a Microsoft hamarosan orvosolja ezt a kellemetlenséget mindenkinél, akinél jelentkezett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.