Hirdetés

Már megint törhető a Vista (vagy még mindig?)



|

Újabb nap, újabb Vista törés - ehhez lassan hozzászokhatunk

Hirdetés

December hó elején ugyanis néhány leleményes kalóz "meghekkelte" a KMS-t (Key Management Service) egy VMWare képfájl segítségével. Ezzel a szoftveres megoldással a Vista Enterprise és Business változatai akár 180 napig is futottak.

 

Most pedig az Engadget lelkes tagjai egy olyan megoldást találtak, amivel megkerülhető az aktiválás, permanensen. Ez a megkerülés nagy valószínűséggel csak a 32 bites verziókkal működik, viszont mindegyik változattal. Az okosság annyit tud, hogy megállítja az aktiválási visszaszámlálást 30 napnál, innen is kapta a nevét: TimeStop.

 

Abban biztosak lehetünk, hogy a Microsoft az ünnepek ellenére nem fog nyugodni, amig ezt a kiskaput is befoltozza, mindenesetre mindenki elgondolkozhat azon, mennyire lesz biztonságos a Vista, ha ilyen ütemben törik fel a védelmét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.