Hirdetés

Már nem akadozik a Gboard



|

A legutóbbi frissítésben a Google javította azt a kellemetlenséget, ami miatt néhány készüléken akadozott a billentyűzet.

Hirdetés

A Google áttervezte az androidos billentyűzetét decemberben, és a nevét is lecserélte, Gboardra. Egy hónappal később az app már 500 millió letöltésen is túl volt (persze a névváltás előtti adatokkal együtt). 

Hirdetés

A frissített app megjelenése óta azonban egész sokan panaszkodtak rá, hogy időnként akadozik a billentyűzet. Bár a kezelőfelület általánosságban gördülékeny és modern, időnként kellemetlen akadozás jelentkezhet. 

Az is gyakran előfordult, hogy gépelhető mezőt tartalmazó kijelzőt zárolva a feloldás után a billentyűzet késlekedett. 

Egy hónap elteltével azonban a Google ismét frissítést adott ki a Gboardhoz - ez most orvosolja ezeket az akadozásokat, amelyek egyes felhasználók hétköznapjait nehezítették. Mindezt a visszajelzések is megerősítették. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.