Hirdetés

Már nem bétázik az Outlook.com



|

Pár hónapon belül hivatalosan is véget ér a Hotmail pályafutása.

Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Microsoft júliusban leleplezett Outlook.com szolgáltatása, ugyanis ma lekerült róla az előzetes (avagy béta) címke, gyakorlatilag hivatalosan is stabillá vált az új levelezőrendszer. Ennek örömére az elkövetkező hónapokban a Microsoft több millió dollárt fog elkölteni televíziós, rádiós és internetes hirdetésekre, amelyekkel elsősorban a Gmail felhasználókat kívánja átcsábítani a szolgáltatásba.


A stabillá válással párhuzamosan természetesen megindult a néhány hónapon belül teljesen eltűnő Hotmail szolgáltatás felhasználóinak új rendszerbe való átmigrálása. Első körben a meglévő felhasználók maguk kezdeményezhetik az adataik átvitelét (ezt egyébként a béta időszak alatt is megtehették), a megmaradó fiókokat idővel a Microsoft automatikusan fogja átvinni az új rendszerébe. A felhasználók természetesen megtarthatják a régi e-mail címeiket.


A Microsoft tájékoztatása szerint az Outlook.com szolgáltatásnak már 60 millió aktív felhasználója van, a teljesen új ügyfelek harmada állítólag Gmailről váltott át. A tájékoztatás alapján a következő hetekben számos fontos újdonság jelenik majd meg a Hotmail felületén, többek közt csiszolni fognak a naptáron, továbbá videocsevegésre is alkalmas Skype-integrációt kap a webes felület.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.