Hirdetés

Már nem csak a Pixeleken fut a Google Assistant



|

Nem hivatalos módon már a legtöbb Android 7.0-t futtató készüléken működik a Google asszisztense.

Hirdetés

A Google Pixel okostelefonjai több exkluzív újdonságot is tartogatnak, amelyek egy darabig nem - vagy talán sosem - lesznek elérhetőek más eszközökön. Az egyik ilyen a Google Assistant. 

Hirdetés

A Google új asszisztense jövőre persze más készülékekre is megérkezik, egyelőre azonban kizárólag a Pixeleken használható. 

Néhány ügyes felhasználó azonban rájött, hogyan tudja telepíteni az asszisztenst gyakorlatilag bármilyen eszközre, ami Android 7.0-t futtat. 

A művelet vagy a build.prop fájl módosításával vagy egy ZIP flashelésével végezhető el. Így ehhez tehát egy rootolt készülék és/vagy nyitott bootloader szükséges. 

A tapasztalatok szerint a Google Assistant a régebbi eszközökön is gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint a Pixelen és a Pixel XL-en. 

Bár az Assistant az Allóba is be van építve, a teljes verzió hangalapú kérdéseket és utasításokat is támogat a szöveges interakció mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.