Hirdetés

[Frissítve] Már nem telepíthető tisztán az őszi frissítéses Windows 10



|

A Microsoft nem részletezett okból a csak build 10240-et engedi letölteni a Media Creation Toollal.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt megkezdődött a Windows 10 első nagy frissítésének elérhetővé válása. A tipikusan csak őszi frissítésként, vagy Threshold 2 kódnéven emlegetett kiadás alapvetően a Windows Update segítségével installálható, azonban a számítógépüket tisztán újratelepíteni kívánók örömére a Microsoft beintegrálta a Windows 10 telepítőkészletébe is.

Hirdetés


A Microsoft most mindenkit alaposan meglepve elérhetetlenné tette a frissített ISO-képfájlt, azaz a Media Creation Tool segítségével letölthető telepítőkészlet a Windows 10 első "RTM" változatát, a build 10240-et tartalmazza. Ennek köszönhetően a számítógépüket tisztán újratelepítőknek utólag kell felfrissíteniük a build 10586-ra, a művelet 1+ órával dobhatja meg a számítógép harcra késszé tételének időigényét.


A Microsoft nem adott érdemi tájékoztatást a frissített telepítőkészlet visszavonásának okáról: a WinBeta megkeresésére csupán annyit közölt a vállalat, hogy a jövőben tényleg csak a Windows Update közbenjárásával kell telepíteni az őszi megafrissítést.


Frissítés: újból elérhetővé vált az ISO, a részletek itt olvashatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.