Hirdetés

Már SMS-t is küld Androidon a Facebook Messenger



|

A népszerű üzenetküldő app legújabb verziója a szöveges üzenetekkel is boldogul.

Hirdetés

A Google nem járt nagy sikerrel, amikor az SMS-ek kezelését a Hangouts üzenetküldővel akarta megoldani - a megoldás nem lett népszerű. A Facebook úgy döntött, mégis megpróbálja. 

Hirdetés

A Facebook Messenger legújabb androidos kiadása immáron a mobilhálózaton keresztüli szöveges üzenetek küldését és fogadását is támogatja

A Facebook Messenger ugyanúgy használható üzenetküldésre, mint eddig, azonban szükség esetén az SMS-appot is le tudja váltani. 

Az üzenetek elkülönítését természetesen segíti az app. A facebookos üzenetek kék színűek, az SMS-es beszélgetések lilák. 

Az üzenetek tartalma és a biztonság miatt nem kell aggódni, a beszélgetések nem fordulnak meg a Facebook szerverein. 

A Facebook nagyon szeretné rávenni az androidos felhasználókat az üzenetküldője használatára. A Facebook appon keresztül például már nem lehet csevegni, a nyáron a mobilos-webes felületen is megszűnik ez a lehetőség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.