Hirdetés

Már szeptemberben jön a Windows 9 előzetese



|

Mindenki számára elérhető lesz a Start menüvel felturbózott rendszer.

Hirdetés

A CNET megbízható informátorokra hivatkozva azt állítja, hogy a Windows 9 előzetese már késő szeptemberben, rosszabb esetben október elején befut. Állítólag aki telepíti a rendszert, annak el kell fogadnia a kissé módosult feltételeket: havonta kap majd automatikus frissítéseket, következetesen és kötelezően. 

Hirdetés

A Windows 9-et jelenleg Threshold kódnév alatt emlegetik, és 2015 tavaszára várják. A Microsoft minden komolyabb újdonságot és eddig nem látott funkciót erre az operációs rendszerre tartogat, többek között a Start menüt is. Lesznek még ablakban futó Modern appok, virtuális asztalok, beépülhet a Cortana hangasszisztens, illetve távozik a Charms bar

A legjobb az előzetesben állítólag az lesz, hogy teljesen publikus kiadásként jelenik meg, és bárki letöltheti majd, akit érdekel. Sajnos a pletykák szerint a végleges rendszer már nem lesz ingyenes, az OS X-szel szemben továbbra is fizetős maradhat - licenckulcs helyett viszont elméletileg az alaplap adataival lesz aktiválható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.