Hirdetés

Már telepíthető a Google Chrome 50



|

A Google számos régebbi operációs rendszer támogatását is megszüntette.

Hirdetés

Magyar idő szerint szerda késő este elérhetővé vált a Google Chrome 50 számítógépes kiadása. Az előzetes tájékoztatásnak megfelelően az új verzió már nem használható a Windows XP és Windows Vista, 10.9-esnél régebbi Mac OS X, továbbá 32 bites Linux operációs rendszereken.

Hirdetés


A Chrome 50 kevés feltűnő újdonságot hozott, de vannak benne fontos fejlesztések. A Google szerint sokkal megbízhatóbbá váltak a weblapok push értesítései, például hálózati problémák esetén kisebb eséllyel jelenik meg többször ugyanaz az értesítés. A másik érdekes újítás, hogy a betöltés alatt álló weblapok közölhetik a böngészővel, hogy melyek a hozzájuk csatolt legfontosabb erőforrások. Ezeket az összes többi állomány előtt tölti le és dolgozza fel a böngésző, így gyorsabban válhat használhatóvá a weblap.


A böngésző új kiadása szokás szerint biztonsági javításokat is tartalmaz, összesen 20 sérülékenységet szüntettek meg benne a Google programozói. Ebből 12-t sikerült házon belül felfedezni, a maradékot 8-at fehér kalapos hackerek találták meg, ők összesen 17500 dollár jutalmat kaptak a fáradozásaikért cserébe.


(Forrás: 9to5Google, Ars Technica, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.