Hirdetés

Már tesztelhetik a Paint 3D alkalmazást az insiderek



|

Csak a Windows 10 Creators Update előzetesén fut a szoftver.

Hirdetés

Érzésünk szerint a korábban Redstone 2 kódnéven ismert Windows 10 Creators Update tegnap bejelentett újdonságai sokak számára kisebb csalódást okoztak, bár a kilenc hónap körüli fejlesztési időt figyelembe véve várható volt, hogy nem fog világmegváltó újításokat felvonultatni a frissítés. Az egyik legnagyobb érdeklődést kiváltott újdonsága a Paint leváltására tervezett Paint 3D alkalmazás, amely előzetes változata már telepíthető is az Áruházból a Windows 10 Insider Preview (build 14800+) rendszeren.


Hirdetés


A szoftver legnagyobb érdekességeit a 2D képek és 3D objektumok kombinálhatósága, továbbá az egyszerű 3D-s modellek készítése jelenti. A Paint 3D saját közösségi webhelyet is kap, a remix3d.com portálon a felhasználók megoszthatják majd egymással az alkotásaikat. A Microsoft szerint idővel lehetőség nyílik majd az okostelefonok kamerájával tárgyak 3D-s szkennelésére, a modellek természetesen importálhatóak lesznek a Paint 3D-ben való szerkesztésre.



(Forrás: The Verge, Windows Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.