Hirdetés

Már utólag is törölheted a viberes üzeneteidet



|

Az új verzióban az elküldött üzeneteket utólag is lehet törölni.

Hirdetés

A Viber a 2010-es érkezésével még viszonylag új szereplőnek számít az azonnali üzenetküldők mezőnyében. A kesztyűt mindenesetre gyorsan felvette, és mára már sok országban a legelterjedtebbnek számít, megelőzve a Whatsappot és a Facebook Messengert. 

Hirdetés

Gyakori probléma az effajta szoftvereknél, hogy nem lehet törölni az üzeneteket, miután elküldtük őket. Ez a lehetőség a legtöbb népszerű üzenetküldőből hiányzik, azonban mindenki került már olyan helyzetbe, hogy egy rossz nap után olyat írt le és küldött el, amit jobb lett volna másképp megfogalmazni. 

Ezen a problémán segít a Viber legújabb verziója, az 5.6.5. Az új kiadásban nem számít, hogy a fogadó fél olvasta-e az üzenetet vagy sem, ahogyan az is mindegy, hogy új vagy régi üzenetről van szó. 

Egyesek szerint ez a bosszúpornó lehetséges problémájára is megoldást jelent. 

Az iOS 9-ben egyébként immáron az app megnyitása nélkül is lehet válaszolni az üzenetekre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.