Hirdetés

Már Windows 8.1-et is tisztít a CCleaner



|

Ezen felül a böngészők utáni takarítás terén is történt előrelépés.

Hirdetés

Tegnap a Piriform újabb frissítést tett elérhetővé a rendkívül népszerű CCleaner rendszertisztító alkalmazásához, így a szoftver most már hivatalos is támogatja a Windows 8.1 előzetes kiadását. Az új változat (4.04.4197) a webböngészők utáni takarítás terén komoly előrelépést jelent, hiszen támogatottá vált az Internet Explorer 11, a Comodo Icedragon, továbbá az Opera 15.


Ezen túlmenően a fejlesztők javítottak a Chromium-alapú és hordozható (portable) böngészők detektálásán, a Chrome esetében pedig a Flash-es sütik, Channel ID sütik, továbbá az utolsó letöltési hely törlésére is lehetőség nyílik. A CCleaner új verziója képes törölni a Sony Vegas Pro 12.0, Bing Search, Bing Finance, Bing Maps, Bing News, Bing Sports és Bing Travel átmeneti állományait.


A CCleaner legfrissebb verziója szokás szerint a Piriform weboldaláról tölthető le, installálásakor a telepítőprogramja automatikus felülírja a korábbi változatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.