Hirdetés

Már zenei streaming közben is spórol az Opera Max



|

Az Opera szolgáltatása immáron zenei appokat is támogat.

Hirdetés

Az Operát leginkább a böngészőjéről ismerjük, de a cég mostanában nagyon sokat dolgozik az androidos Opera Max alkalmazásán is. Ennek a célja az, hogy a nagy adatforgalmat generáló appok fogyasztását jelentősen mérsékelje. 

Hirdetés

A Facebook, Instagram és hasonló szolgáltatások támogatása után idén az Opera Max már a videós streamingszolgáltatásokat is kezelte, tehát például a YouTube-ot. A támogatási lista még tovább bővült, mostantól néhány zenei streamingre alkalmas appot is kezel az Opera Max. 

Az új verzióval az adatforgalmat körülbelül a felére lehet csökkenteni az olyan appoknál, mint a YouTube Music, a Pandora, a Slacker Radio, a Gaana vagy a Saavn.

A zenei streameket a Rocket Optimizerrel optimalizálják. A technológiát a Skyfire-től vásárolták még 2013-ban. 

A jövőben további fejlesztéseket ígér az Opera, természetesen jó minőségű tartalmak mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.