Hirdetés

Márciusban jön az év legnagyobb e-kereskedelmi rendezvénye



|

2017. március 30-án ismét megrendezik Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényét, az Ecommerce Expo-t. A tavalyi rendezvény óriási sikerére való tekintettel és a rengeteg pozitív visszajelzés miatt, idén ismét befoglalja az e-kereskedelem színe java a Lurdy Konferencia és Rendezvényközpontot.

Hirdetés

Tény, hogy hiánypótló rendezvény az Ecommerce Expo. Bár külföldön évek óta divat a hasonló rendezvények szervezése, Magyarországon 2016 előtt nem volt rá példa. Pedig kétségkívül szükség van rá, hiszen az e-kereskedelem az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat. A KSH adatai szerint az e-kereskedelmi forgalom volumene 2010 óta évente átlagosan 38 százalékkal emelkedett.

Az Ecommerce Expo egyik legnagyobb előnye, hogy minden célcsoportot lefed: egy nap alatt minden megtanulhatnak a webáruház indításról azok, akik még csak most tervezik, de azoknak is rengeteg újat tud nyújtani, akik évek óta üzemeltetnek webáruházat. A 2017-es rendezvény több mint 40 válogatott előadása között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő témakört a webáruház indítástól kezdve a marketingen és vevőszerzésen át, a konverzióoptimalizálásig és automatizálásig. Valamint a résztvevők kérdéseit szakértők válaszolják meg különböző témakörökben az erre a célra kialakított külön teremben.

Hirdetés


Az Ecommerce Expo nemcsak konferencia, hanem kiállítás is egyben. Idén 47 kiállító várja a résztvevőket. A kiállítók a hazai e-kereskedelem összes szegmensét lefedik, így a résztvevőknek bármilyen kérdése merül fel a webáruházukkal kapcsolatban, biztosan találnak egy partnert, aki megoldással szolgál a problémájukra. Ráadásul mindannyian egyedi ajánlattal készülnek csak és kizárólag az Expo résztvevőinek.

A rendezvény szervezői több mint 2000 résztvevővel számolnak az e-kereskedelem minden területéről, akikkel lehetősége lesz kapcsolatot építeni. Ez 2000 potenciális partnert jelent a résztvevők számára.

Sztípity Róbert, a Shop.Builder.hu ügyvezetője szerint "a ma még csak a webáruházát megnyitni kívánóktól egészen azokig, akik már nemzetközi piacokra igyekeznek, egy nagyon széles, átfogó, minőségi előadásokat tartalmazó, nagyon színvonalas napot kaptok azok, akik kilátogattak az Expora" tavaly és a szervezők ígéretei szerint ez idén se lesz másként!

A rendezvény részletes tematikája és további tudnivalók a www.ecomexpo.hu weboldalon olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.