Hirdetés

Máris frissült a Linux Mint 17



|

Fontos frissítések kerültek a Cinnamon és a MATE kiadásokba egyaránt.

Hirdetés

A Linux Mint projekt vezetője, Clement Lefebvre adott róla hírt, hogy a Qiana kódnevű Linux Mint 17 Cinnamon és MATE kiadásai is komoly frissítéseket kaptak, ezzel párhuzamosan pedig az ISO képfájlok is elérhetőek egy v2 jelző társaságában. 

Hirdetés

Bár a Qiana még csak egy hónapja jelent meg, azóta több komoly foltozást is kapott. Az MDM például már nem omlik össze a nem xrandr-kompatibilis GPU-kkal, illetve a Driver Manager is kapott kritikus javításokat. Az ígéretek szerint a Steam, a Wine, a Skype és a LibreOffice esetében is simább futásra számíthatunk. 

Az elmúlt hónapban érkezett összes frissítés belekerült az új képfájlokba, ez viszont csak azokat érinti, akik ezután szeretnék telepíteni a Linux Mintet. Akiknek a gépén már fut, azoknak elegendő, ha továbbra is frissítik az operációs rendszerüket. A pontos változtatások részletes listája a hivatalos blogon, itt található

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.