Hirdetés

Máris javítják a Windows 8.1-et



|

Az első frissítés többek között az Internet Explorer 11-et foltozza meg.

Hirdetés

Kevesebb mint egy héttel a bemutatkozása után már foltozni is kell a Windows 8.1 előzetesét. A javítások több fronton is zajlottak, ezekből kettő fontosnak lett minősítve, négy pedig ajánlottnak. A fontosak közül az egyik a Windows Defender vírusdefiníciós frissítése. A másik a kompatibilitást hivatott fokoznia a Windows 8.1 és több harmadik féltől származó program között, így például az AutoCAD, a Norton és az AVG alkalmazások esetében is. 

A négy ajánlott frissítésből az első a Windows Store appok összeomlását hivatott megszüntetni. A következő célja nem egyértelmű, de az adatfájlokat próbálja stabilabbá tenni. Megoldódott továbbá, hogy a Google-fiókkal egyes alkalmazásokon keresztül nem lehetett eddig bejelentkezni, illetve az Internet Exlplorer 11 is képes már folytatni a szüneteltetett letöltéseket. 

A fenti frissítések azoknak is elérhetőek, akik a Windows RT 8.1 előzetesét használják. Akik használják a rendszer automatikus frissítési lehetőségét, azoknak gyakorlatilag nincsen tennivalójuk. A többieknek a Windows Update menüben kell kézzel telepíteniük a javításokat. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.